MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Przed przygotowaniem chleba należy dokarmić zakwas i...
fot. Anna Daniluk

Prosty chleb pszenny na zakwasie orkiszowym jak z piekarni. Poznaj przepis na pieczywo jak od babci. Tak zrobisz pachnący bochenek

Zakwas orkiszowy na chleb

Przed przygotowaniem chleba należy dokarmić zakwas i odstawić na minimum 8 godzin. Gotowy zakwas zwiększy objętość nawet trzykrotnie.

Zobacz również

Tylko remis Pomezanii w Kolbudach. Bramka i czerwona kartka Tomasza Grabowskiego

Tylko remis Pomezanii w Kolbudach. Bramka i czerwona kartka Tomasza Grabowskiego

Trwa Noc Kultury! W uliczkach Lublina czuć magiczny klimat. Zdjęcia

Trwa Noc Kultury! W uliczkach Lublina czuć magiczny klimat. Zdjęcia

Polecamy

Urlop w Turcji bez biura podróży? Sprawdź, jak najlepiej go zaplanować

Urlop w Turcji bez biura podróży? Sprawdź, jak najlepiej go zaplanować

Lubisz oliwę? Może zaczniesz zażywać ją jak suplement diety

Lubisz oliwę? Może zaczniesz zażywać ją jak suplement diety

Dinner in the Sky: Kulinarna uczta nad Karkonoszami

Dinner in the Sky: Kulinarna uczta nad Karkonoszami