MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Przygotuj bezę: białka zacznij ubijać mikserem, po 2...
fot. Katarzyna Puczyńska

Ciasto Pychotka na dużą blachę. Przepis na wyjątkowy rarytas na święta i nie tylko. Fenomenalne ciasto z kremem, bezą i powidłami śliwkowymi

Ciasto pychotka. Krok 2.

Przygotuj bezę: białka zacznij ubijać mikserem, po 2 minutach wsypuj stopniowo cukier. Po 10 minutach ubijania dodaj mąkę ziemniaczaną. Ubijaj jeszcze 1 minutę. Gotowa beza ma być sztywna i lśniąca, bez widocznego cukru.

Zobacz również

Małopolski Wyścig Górski. Jest nowy lider, do Nowego Targu przyjechała ucieczka

Małopolski Wyścig Górski. Jest nowy lider, do Nowego Targu przyjechała ucieczka

Poznajcie UltraCzterdziestkę z Torunia. Tak się na bieżąco realizuje fanaberie

Poznajcie UltraCzterdziestkę z Torunia. Tak się na bieżąco realizuje fanaberie

Polecamy

Ta alergia powoduje najwięcej zgonów! Nareszcie jest sposób, by zmniejszyć jej ryzyko

Ta alergia powoduje najwięcej zgonów! Nareszcie jest sposób, by zmniejszyć jej ryzyko

Polska na dnie rankingu czystości kąpielisk! Alarmujące wyniki raportu UE

Polska na dnie rankingu czystości kąpielisk! Alarmujące wyniki raportu UE

Osobowość Roku 2023. Sprawdź nominowanych uczestników!

NASZA AKCJA
Osobowość Roku 2023. Sprawdź nominowanych uczestników!